TILLYKKE – VINDEREN ER FUNDET!

1. advent – en fin dag

navnesnak-dk-adventsgaver

Første søndag i advent var en rigtig hyggelig dag hjemme hos os. Den startede selvfølgelig alt for tidligt! Men igang kom vi og fik spist fælles morgenmad med friskbagte boller. Min mand og jeg prøver ikke at skrue julen sådan vildt op. Det tænker, det må være svært som børn, at skulle og kunne kapere alt det, som der hører med til denne tid. Derfor faldt beslutningen også på adventsgaver. Og dem havde jeg selvfølgelig klar (og de var endda pakket ind!)
Min søn er mega fodbolddreng. Så han skulle selvfølgelig have nogle flere Ronaldo boxershorts. Og faktisk så manglede han boxershorts. Så det var egentlig fint, at kunne give ham dem i en anledning og ikke blot som en hverdagsting. Du kan købe dem her. Jeg lover dig, at hvis du har en fodbolddreng…, så er dette noget af det bedste I kan købe til ham.
Min datter fik et nyt sæt modellervoks. Det andet hun har, var sådan en stor blanding af det hele. Det indbød ikke ligefrem til leg. Du kan købe det her – og faktisk er det sat ned.

Begge børn var så heldige, at skulle til juletræsfest om eftermiddagen. Der var ikke et øje tørt, da de kom hjem fuldstændig snasket til af æbleskiver, pebernødder og slik. Og havde haft den sjoveste eftermiddag omringet af juletræ, julemand, ballonklovn og juleklip. De spiste ikke særlig meget til aftensmad, hvilket jeg nu godt kunne forstå.
Adventskransen blev tændt. Og der blev stemt for, at vi kun tænder et lys af gangen.

En fin og vellykket første advent ♥

Jeg håber I andre også havde en dejlig første advent.

 

Udgivet af: CK ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE – VINDEREN ER FUNDET!