UGENS NAVN ER VIGGA

Babynest…, hvad er nu det for noget?

Rosa babynest
Jeg må sige, at der hele tiden sker noget med alle de nye og skønne ting, man løbende kan købe. Da jeg vuggede rundt med baby herhjemme, vidste jeg ikke af et “babynest”. Måske det ikke var der for bare tre år siden?!? Men hvis jeg skulle have en baby idag, så ville jeg helt klart købe sådan én i en fart.

Hvad er et babynets så?.? Som jeg forstår det, er det et lille tæt univers til og for babyen. Man er sikker på, at babyen bliver, hvor babyen blev lagt. Den har selvfølgelig en udløb til, når babyen kan bevæge sig mere og mere. Så er jeg ret sikker på, at babyen ruller henover siderne og ikke længere bliver i sit mange univers. Det at baby har stof og sider tæt omkring sig, kan flere sikkert nok skrive under på, er meget beroligende for babyen.

Blåt babynest

Jeg kan dog ikke helt finde ud af, om den kan erstattes helt med en lift. En lift er nu virkelig smart i mine øjne. Især når baby er lillebitte og ny. En meget nem og let måde at have en transportabel “seng” til babyen. Det, at en lift har høje sider, muligheden for at børe den og en fast bund, er smart.

Men men men…, jeg gjorde det, som man ikke må…, jeg havde vores baby liggende ved min side i sengen…, i vores seng – fy fy! Jeg sov dog ikke særlig godt, for jeg var faktisk ret bange for, at min mand lagde sig ovenpå babyen. Det skete selvfølgelig ikke. Men med en babynest ville jeg vel ikke have været lige så bange, da siderne jo også ville holde min mand for at rulle rundt i sengen 😉

Jeg tænker, at min mand nok er glad for, at vi ikke skal have en baby til. For jeg ville da gå amok i alt det nye…, igen 🙂

 

Du kan få utrolig mange skønne og virkelig smukke babynest. Jeg har fundet nogen stykker her.

 

Udgivet af: CK <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER VIGGA