Er det for tidligt at tænke i vinterovertøj?

Babyshower

SONY DSC

Baby shower – hvad er nu det? Ja, det fandtes ikke da jeg var gravid med vores piger i 2006 & 2009. Eller det gjorde det nok, men ikke noget der rigtig blev brugt i Danmark på det tidspunkt. Men det virker som om, at det de sidste par år nu endelig er slået igennem.

Babyshower er en fest for den kommende mor, oftest holdes det som et lille surprise party. Her gives der gaver eller penge til det kommende barn. Traditionen er, at man til disse babyshowers hygger med lidt mad, muntre indslag, gaverne og et par baby-relaterede lege. Har du brug for lidt inspiration til disse lege, kan du finde et par forslag her: Babyshower.dk

En af de gode traditioner er også, at der bliver dækket et flot bord, med lækker kage og andet godt til den gravide og hendes gæster. Det er for det meste noget, som gæsterne har arrangeret.

Ideen er jo, at man skal gøre det i den gravides ånd. Hvad ønsker hun? Vil hun overhovedet have et babyshower. Det er ikke alle, der har taget denne tradition til sig.

Ja – skulle jeg have flere børn (og det skal jeg IKKE), så SKULLE mine veninder holde sådan et arrangement for mig (bare et stille og roligt et af slagsen).

Billede lånt af: Bakemyday 

Udgivet af: CB

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det for tidligt at tænke i vinterovertøj?