UGENS NAVN ER ELLEN

Chok – sommertid!

sommertid-navnesnak-dk

Og her troede jeg lige, at vi havde sovet længe igår søndag. Wauw uret viste kl.6.45 – mor her var glad. Og det meste af formiddagen var min lykke stor. Jeg følte overskud, og at jeg havde “sovet længe”. Men forvirringen var total for min mand og jeg. Han smuttede pludselig ud af døren en time tidligere, end han havde sagt, han skulle. Og urene viste forskelligt derhjemme. Det var først efter frokosttid, at det gik op for mig, at vi var rykket til sommertid – flot!!! Tænk engang…., mine børn havde igen sovet til kl.5.45 (på en søndag!!!) og intet var i virkeligheden skønt, som jeg troede.
Nåh, da jeg kom mig over chokket, så havde vi heldigvis en smadder fin dag. Vi havde heldigvis ingen problemer med at få vores børn lidt tidligere i seng, så vi hurtigt kan komme ind i den “nye tid”.

Jeg har læst et sted, at det kan tage helt op til 4 uger, at rykke en time – altså fra sommertid til vintertid eller omvendt i dette tilfælde. Det er rimelig meget…, i mine øjne. Du kan læse artiklen her.
Der er meget delte meninger omkring denne time, som stilles frem/tilbage. En artikel har denne overskrift: “Danskerne raser over sommertid”. Du kan læse artiklen med den vilde overskrift her.

De næste par uger må der være gang i institutionerne – nok især vuggestuerne og dagplejeren. Der vil jo helt sikkert være nogle overtrætte børn og bare voldsomt trætte børn rundt omkring. Det skal måske holdes øje med de bløde hjørner med puder og tæpper.

Tidligere har jeg hørt, at det normalt tager omkring 2 uger, at komme ind i den nye tid. Så det hepper vi på herhjemme hos os.

Er du kommet godt igang med sommertiden hjemme ved jer…, eller er du heller ikke fan?

Og selvfølgelig – glædeligt forår til jer alle sammen ❤

 

Billedet er lånt fra alt.dk

 

Udgivet af: CK ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER ELLEN