UGENS NAVN ER CHRISTIAN

Er I klar til fastelavn?

FAST

Er I klar til fastelavn hjemme hos jer?
Herhjemme er vi faktisk klar – det er ikke sket før, at det ikke har været sådan noget panik i sidste øjeblik med udklædningstøjet, sminken og tilbehøret. Så det er faktisk lidt rart.

Jeg tror jeg er en heldig mor. For jeg har foreslået nogle ret “lette” ting, som begge mine børn syntes var en smadder god ide.
Min søn har jeg kun foreslået en ting for…, nemlig fodboldspiller. Han har lige fået et sæt Barcelonatøj med tryk på ryggen. Så den idé var han helt med på. Fedt syntes moren!
Min datter har jeg foreslået: Kanin, Pippi (som vi har for sidste år) og fodboldpige (som vi også har liggende). Fair nok at hun ikke valgte Pippi. Ikke at jeg tror, at det betyder noget for hende, at hun var det sidste år. Men valget er endt på en kanin. Så jeg har købt en hårbøjle, en hale/dut til måsen og en butterfly/halskæde. Så får hun et par sorte leggins, en sort bluse og lidt maling i ansigtet – og bliver helt sikker en smadder fin kanin.
bunny-saet-hvidt-w240-h240

Jeg syntes faktisk, at jeg er kommet ret så let henover fastelavnskostumerne i år…, igen i år. Men det aller vigtigste er jo selvfølgelig, at mine børn er glade – og det er de.

Begge mine børn skal holde fastelavn på fredag i skolen og i børnehaven. Så det bliver sjovt at møde alle børnene om morgenen og se, hvordan de er klædt ud.

 

Udgivet af: CK 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER CHRISTIAN