Agnes hækler til for tidligt fødte babyer

Fif til at blive kattedronning!

fastelavn-slaakattenaftoenden-kattedronning-navnesnak-dk

I disse dage går det løs med at slå katten af tønden. Og vi har vel alle en eller anden form for lyst til at se, at ens barn enten er blevet kattedronning eller kattekonge. Vi har derfor søgt efter lidt fif, og heldigvis har vi fundet lidt frem til jer – hvisk dem i jeres barns øre og kryds finger for, at de vinder den store titel. Måske nogle ord skal omformuleres til børnesprog – der vil nok opstå en del spørgsmål/tvivl omkring begreber som: tøndens struktur, energien fra slaget og tønden bliver overbelastet.

Hvor skal der slås på fastelavnstønden for at have størst chance for at vinde titlen som kattedronning?

For at have størst chance for at smadre tønden, skal du slå på den nederste tredjedel.
Tøndens tyngdecentrum er i bunden, – og det bliver forstærket af, at den typisk er fyldt med appelsiner og slik, der vejer til. Det betyder, at slaget har sværere ved at flytte tønden.
Derfor går energien fra slaget ind i tøndens struktur, og så begynder vi at ødelægge den, siger Holger Koss og uddyber:
Hvis energien ikke overfører sig som en bevægelse i tønden, så skal tønden tage slaget og energien ind i dens struktur. Dermed bliver det de enkelte elementer – brædder, søm og lim, der skal bære den deformation, og så kan det være, at tønden bliver overbelastet, siger Holger Koss og slår fast, at det er den effekt, der får tønden til at gå i stykker.

 

Held og lykke – og vi hepper på alle.

 

Du kan læse meget mere i denne artikel.

 

Udgivet af: CK 

 

Kilde: livsstil.tv2.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agnes hækler til for tidligt fødte babyer