70% på baby- og børnetøj!!

Har du styr på tilbehøret?

navnesnak-dk-elefanthuer-nameit

Name It

Det er efterhånden ved at være koldt og det blæser ret godt udenfor. Vi skal derfor huske at passe på de små…, og også større børn selvfølgelig. Jeg syntes altid det kommer lidt bag på mig, at tilbehøret også skal være i orden. Overtøjet og fodtøjet er købt og klar til brug. Så langt så godt! Jeg er derfor på huejagt…, i denne omgang er det blot en bomuldshue.

Nu har jeg både en søn og en datter. Min søn, som er seks år gammel, har det altid været let at købe huer til. Der er ikke så mange ting at tage hensyn til. Han havde kort hår, som lille, og det var bare nemt. Men jeg skal da lige love for, at det er helt anderledes med min datter. Hun er tre år, har langt hår og det er altid sat op. Én knold, hestehale, rottehaler eller fletning er sådan ret så meget i vejen i en hue. Men en hue skal hun selvfølgelig have. Hendes børnehave sendte mig hjem forleden og satte mig på lidt ekstra arbejde. De syntes den var smadder fin den hue jeg havde købt (tak!), men de ville anbefale en elefanthue til hende. Okay så…, mig igang igen og finde en elefanthue udover den almindelige hue. Huerne ovenfor vil fungere rigtig fint og det er sådan én, jeg ender med at købe til hende.

Det var denne hue nederst, jeg havde købt, men den var ikke så børnehavevenlig. Det skal lige siges, at min datter er lidt af en sjuskegøj…, så detaljerne tænker hun ikke over. Det håber jeg kommer.

navnesnak-dk-hue-nameit

Har I styr på tilbehøret til årstiden?

 

Udgivet af: CK ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70% på baby- og børnetøj!!