En anbefaling fra mig til jer!

Hvad skal barnet hedde?

navnesnak-dk-hvor-mange-hedder

Det er ikke altid nemt, at finde frem til det kommende barns navn. Nogen har allerede besluttet det, mens andre kan være i tvivl. Når beslutningen er taget, så kan det være meget sjovt at finde ud af, hvor mange der netop også vælger/valgte lige dette navn.

Her kan du finde ud af, hvor mange der får lige præcis det navn, som du ønsker til dit barn. Der er kun tale om fornavnet, hvilket i dette tilfælde må være nok til at stille nysgerrigeheden.

Du kan her se hitlisterne for både drenge- og pigenavne. I 2015 hittede pigenavnet Ida (igen) med 316. Og drengenavnet William hittede med 577.

I sidste uge skrev jeg dette indlæg, hvor du kunne finde ud af, om der er flere af dig. Her kan du indsætte dit fulde navn og finde ud af, hvor mange der hedder præcist det samme. I mit tilfælde var/er det 2 eller mindre med samme navn.

Jeg vil lige hurtigt sige, at mit navn virkelig ikke er særlig populært. I 2015 var der 2 børn, som fik det samme navn som mit. Det må siges er være meget få. Jeg ved så, at utrolig mange fra min tid, har dette navn. Ikke mange er stavet på samme måde som mig selv. Men det gør jo desværre ikke navnet mere unikt – vel!

 

Udgivet af: CK ♥

 

Kilde: dst.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anbefaling fra mig til jer!