UGENS NAVN ER LIAM

Kæmpe plakat til de større børn

navnesnak-dk-kaempeplakat-lirumlarumleg

Kæmpe plakat

Nu er der også lidt nyt til de større børn. Måske I har en storebror eller storesøster derhjemme, som er kreative og kunne bruge noget, som vil tage en del tid at få færdigt?!

Lirum Larum Leg fik igår denne kæmpe plakat i salg på deres shop. Den måler 1.8 x 1 meter og vil nok tage mere end bare en halv time at gøre færdig. Den er udviklet af Lirum Larum Leg i samarbejde med Omy – Special Edition. Du kan læse mere og købe den her.

Herhjemme har vi tidligere haft en kæmpe plakat. Det var et stort hit og den kom tit frem for at farvelægge videre på. Og børn ser bare ting, som voksne ikke ser. Deres kreativitet er så skøn at opleve. Og hvis man har lyst, så kan man jo sagtens deltage i at farvelægge denne skønne plakat. Det er altid så hyggeligt at være kreative med børn.

Hvis du bestiller den idag, så får du også en pakke tusser med i købet. Det er da en god deal – jeg vil skynde mig at bestille en til min søn.

navnesnak-dk-kaempeplakat-tegning-lirumlarumleg

Udgivet af: CK ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER LIAM