Endnu en stand up komiker baby på vej

Mit første baby shower!

navne pigenavne børnenavne

BABY SHOWER ! ❤️

Så fik jeg også prøvet at være til baby shower!! Som skrevet tidligere er det ikke noget, jeg har prøvet før, og det var egentlig ikke noget der “fandtes”, da jeg fik mine piger i 2006 & 2009. Eller jo det fandtes, men det var ikke helt landet i Danmark, som det er nu…

Vi valgte at holde dette shower ude i byen. Den kommende mor troede, at hun skulle ud og spise frokost med sin kæreste, men det skulle hun ikke! Da hun dukkede op stod vi 5 tøser og tog imod hende med et “Tillykke”! Hun blev SÅ overrasket – Det var lige før, jeg var bange for, at vi fik sat fødslen igang.

Vi bor i udlandet som expats, og hun var så heldig, at hendes veninder hjemme i Danmark også havde holdt et baby-shower for hende. Men hun skulle ikke snydes for et shower fra hendes expat-veninder også.

Vi havde købt en fælles gave til den lille pige, som hun venter. Vi spiste dejlig mad, og der blev hygget. Vi var ikke ude i nogle baby-lege osv, som vi har skrevet om her! Men nogle hyggelige timer, fik vi sammen. Jeg er sikker på, at det var i den kommende mors ånd.. (hun er meget højgravid, så det er lidt begrænset, hvor aktiv hun kan være.)

Den lille babypige skal hedde Ava. ❤️

Udgivet af: CB ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en stand up komiker baby på vej