UGENS NAVN ER ALMA

Mor – hvordan kom jeg egentlig ind i din mave!!!

DEBAT- Barnekøn

Under aftensmaden idag sad vi alle fire, som vi altid gør, og sludret om livet. Vi kom ind på emnet babyer. Og li pludselig kom det spørgsmål, som vi som forældre vel egentlig frygter lidt…:

Min søn spørger sådan helt diskret: “Hvordan kom jeg egentlig ind i din mave, mor”?
Mig: “Jamen hvad mener du”? Jeg tænker…, nej nej nej – er det nu tid til den snak!
Min søn: “Jeg ved jo godt, hvor jeg kom ud henne, mor” – han laver en lidt sjov grimasse – “Men hvordan kom jeg derind”?
Mig: “Skat, det må du spørge far om”! og begynder at småfnise lidt – meget modent og voksent svar.
Min søn spurgte så ikke rigtig mere til det. Men det kommer jo nok en dag – “desværre”. Sådan reddet lidt på målstregen af, at han gerne ville have mere mad.

Min datter har også lidt spørgsmål til de babyer, da en del af vores venner har fået deres nummer to barn indenfor den sidste tid. Hun vil så utrolig gerne også have en baby. Hende og jeg er heldigvis kommet frem til og blevet enige om, at vi må låne de andres babyer. Pyha.., rart at få den snak lukket!

Hvordan har I andre haft/mødt denne situation med baby inde i maven – på godt dansk “blomsten og bien”? Måske der kan hentes lidt gode råd…, til næste gang?

 

Udgivet af: CK ♥

 

Billedet er lånt fra Politiken

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER ALMA