Navne på to bogstaver...

Ammepude – en uundværlig ting!

navnesnak.dk-ammepuder

Ergobaby // Liewood // Sebra // Smallstuff

En ammepude er i mine øjne fuldstændig uundværlig. Nogen mødre vælger faktisk at have den med sig over alt – det havde jeg dog ikke. Men jeg kan godt forstå, at nogen gør det. Der bliver brugt utrolig meget tid siddende enten i sofaen, sengen eller i en stol. Så er det vigtigt, at sidde ordentligt. Og det er ikke ligefrem det, vi gør størstedel af tiden – vel?

Jeg brugte den også i en tid inde i mine børns seng. Sådan lille baby i sådan en “kæmpe” seng. Så jeg lagde den enten rundt om babyen, for at give noget helt tæt omkring ørerne/hovedet. Jeg bildte mig selv ind, at det var og faktisk stadig er rigtig smart 🙂

Jeg havde en ganske normal ammepude. Idag – og sikkert også dengang – kan du købe en ammepude, som er ergonomisk bedre og sikkert også ikke god for din krop.

Det er meget forskelligt, hvad vi mødre går op i. Enten skal ammepuden være fin og have et tema. Eller også passe ind i eksempelvis stuen og være lidt mere dæmpet. Og ellers er der dem, som sætter sig selv (moren) i første række og tænker i de ergonomiske modeller.

Min egen var meget diskret og da mine børn ikke længere brugte den, så skyndte jeg mig at sy et sort betræk. Bildte mig selv ind at ingen opdagede, at vi havde en ammepude liggende i sofaen 🙂

Jeg kom faktisk til at holde så meget af vores ammepude, at vi beholdte den i ret så lang tid efter. Også selvom jeg ikke længere ammede. Den var bare så mega god at sidde med og havde en helt anden komfort end én ganske normal pude.

 

Du kan finde et hav af ammepuder eksempelvis her eller her.

 

Udgivet af: CK❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navne på to bogstaver...