UGENS NAVN ER MERLE

Cirkus Summarum – hvornår er børnene store nok?

cirkussummarum2017-navnesnak-dk

Så er det lige om lidt…, sådan lige om lidt at billetsalget starter til Cirkus Summarum i København.

Hvornår er børnene egentlig store nok, til at få en fest ud af et cirkus? Nu kan jeg jo kun fortælle om min egen erfaring. Min søn var tre år, da han første gang var inde og se Cirkus Summarum og min datter var lidt over to år. Det er helt sikkert meget individuelt, hvornår børn er klar til det. For det kræver, at de kan sidde (sådan nogenlunde) stille i lang tid af gangen. Min mand og jeg havde begge gange vurderet, at det ville blive en succes. Og heldigvis så var det også det.

Vi har alle gangene været der, når pladsen åbnede. Vejret har også været med os, skal der lige siges! Men at opleve ens børn på sådan en stor legeplads med meget af det, som de ser i TV og selv være med, måske endda en del af det, det var så sjovt.

Jeg syntes, at det er alle pengene værd. Der er gjort et kæmpe stykke arbejde, mange frivillige skaber en fest, omgivelserne er sjove og pæne og det hele er bare en til top karakter.
Overskuddet går samtidig også til noget rigtig godt – nemlig Muskelsvindfonden.

Skal du afsted??

 

Udgivet af: CK ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER MERLE