En øv besked fra børnehaven!

Ellos – spot on!

navnesnak-dk-ellos-vaeglampe-home

Ellos væglampe

Ikke nok med at det nu er hammer koldt udenfor. Så bliver det også tidligt mørkt – surprise når nu det er vinter! I den sidste tid er jeg kommet frem til, at der ikke er lys nok på min søns værelse. Han har faktisk selv nævnt det, at han ikke er så glad for at gå ind på hans værelse, når der er helt mørkt. Især hans sengeområde, som er en højseng, er der meget mørkt ved. Han lægger virkelig højt oppe med intet lys. Jeg har derfor, været nødt til, kigget lidt rundt og er faldet pladask for denne lampe fra Ellos. Ikke nok med at det er en lampe, så er der også en hylde. Det er da genialt. Så kan han lægge sin bog på hylden, inden han falder i søvn. Også vil den samtidig passe godt ind i stilen, uden at det bliver for voksent.

Du kan her finde lampen. Lov mig at kigge lidt rundt på hjemmesiden. De har SÅ utrolig mange fine og lækre ting. Både til dig selv og dine børn men så sandelig også til boligen. Alt til boligen kan du finde her. Jeg vil komme til at kalde det et sandt univers…, jeg kunne købe 75% af alle deres boligting – også selvom jeg hverken har brug for det eller plads til det. Men man har vel lov at drømme.

 

Udgivet af: CK ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En øv besked fra børnehaven!