UGENS NAVN ER BERTRAM

En januar fyldt med sygdom!!!

boernogsygdomsygeboern-navnesnak-dk

Jeg syntes, det har været en hård omgang at få startet 2017. Herhjemme har mine børn været voldsomt ramt af sygdom. Begge børn har lagt sig på skift og lidt samtidig. Min søn fik konstateret influenza A…, som jeg læste mig frem til, er en hård nyser at slå. Han var simpelthen så syg og sløj med høj feber og han havde intet overskud til noget som helst de første fire dage ud af de ni dage, han var hjemme syg. Men nu han er frisk og lykkelig for at være tilbage i skolen igen.
Min datter var faktisk hende, som startede med at være syg. Hun havde høj feber og var meget dvask. Afsted til lægen og hun havde mellemørebetændelse. Heldigvis elskede hun pencillinen, så det var ikke svært at få i hende. Hun fik det hurtigt bedre, så hun kom i børnehave. En pædagog tog fat i mig et par dage efter hun var retur efter sygdom og sagde, at hun syntes min datter opførte sig lidt underligt, og gik lidt rundt i hendes egen verden. Jeg lagde ikke rigtig noget i det lige indtil hun igen fik vanvittig høj feber og sov en hel søndag væk. Kun afbrudt af  to toiletbesøg. Igen et smut lægen med hende. Hun havde mellemørebetændelse igen/stadig. Stakkels lille pus…, tænk at jeg ikke havde set, at hun stadig var syg! Hun blev selvfølgelig hjemme igen. Men nu er hun i børnehave og både pædagogen og jeg “kender” hende igen.

Jeg blev nødt til at tælle lidt på det med sygedagene – 13 ud af 19 dage har de været syge. Det er jo selvfølgelig helt vildt synd for dem. Men det er godt nok også en smule opslidende og ikke vide, hvad der sker, hvornår det kommer til at gå bedre og bare det ikke helt føle, at du slår til som mor – sådan lidt magtesløs har jeg følt mig.

Begge mine børn er nu fit for fight. Nu har vi ikke haft nogen sygdom herhjemme den sidste uge – 7-9-13!!! Og heldigvis glemmer man hurtigt, at de lige har været syge. Hverdagen er skøn og med fuld fart på igen.

Vi elsker februar måned og håber den bliver fyldt med overskud, sjove dage og store smil.

 

Udgivet af: CK 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER BERTRAM