UGENS NAVN ER MARCUS

En øv besked fra børnehaven!

navnesnak-dk-beskedfraboernehaven-huskovertoej-vinter

Så kom vinteren da pludselig med lidt for mange kilometer i timen. Det kom virkelig bag på mig, at det var så koldt. Og jeg opdagede det først, da børnene var afleveret og jeg selv på vej til næste stop i morges. Så desværre føler jeg mig lidt som en dårlig mor idag, som ikke havde sørget for det rette overtøj til mine børn. Det skal lige siges, at de begge har haft vinterstøvler, vinterjakker, termotøj, huer og vanter med idag. Men ikke vintervanter, elefanthue (min datter) eller flyverdragter. Så det er allerede pakket og klar til i morgen. Og lige noget andet…, begge børn har navn i alt. Så det er der heldigvis styr på!

Beskeden modtog jeg fra min datteres børnehave omkring kl.12. Børnene (nogen af dem) må have haft en kold tur på legepladsen til formiddag. Jeg syntes, det er en rigtig fin besked fra min datters børnehave. Og jeg er på ingen måde sur eller tvær over den. Men hvor er det dog trist, at de skal kæmpe med, at børnene ikke er klædt godt nok på. Så jeg strammer lige op og undersøger vejret om morgenen fra i morgen af.

Har I styr på vinterovertøjet…, måske det allerede har været i brug?? Og husk nu navn i tøjet og støvlerne.

 

Udgivet af: CK ♥

 

Billedet er privat

2 kommentarer

 • Mine drenge har haft hele udstyret på siden uge 43, men jeg er også en frossenpind, så jeg får tilgengæld tit pakket dem for meget ind 😉 Er selv pædagog og det er virkelig ærgeligt, når nogen ikke har det rigtige tøj med. Men så længe det ikke altid er ens børn der mangler, så skal man ikke slå sig selv i hovedet med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Admin

   Jeg føler også, jeg roligt kan gå i seng, da min datter heldigvis ikke havde frosset. Det er hvad, hun selv fortalte mig. Og alt det rigtige overtøj er pakket og klar til brug i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER MARCUS