Pssst.... Rabatkode til Lirumlarumleg.dk

En rigtig fin natlampe!

navnesnak-dk-djeconatlampe

Djeco natlampe 

Nøj det bliver tidligt mørkt nu. Og det bliver kun tidligere og tidligere for hver dag, der går. Og de lyse timer bliver overhalet af de mørke timer.

Jeg vil ikke sige, at mine børn er mørkeræd. Men lidt lys vil de nu gerne have tændt på deres værelser, når de bliver puttet og døren til deres værelser bliver lukket. Jeg kan selv huske, da jeg var lille, at jeg sov med døren på klem. Det var rart stadig at kunne “følge” lidt med, og have lyset fra entréen en lillebitte smule og ikke føle, at jeg var helt alene. Men herhjemme er det fast ritual, at døren bliver lukket. Døren er lukket fra de bliver puttet og til de enten selv vågner eller bliver vækket om morgenen.

Det medfører jo selvfølgelig, at begge børn har en natlampe på hver deres værelse. Min søn på seks år har sin skrivebordslampe tændt og det fungerer rigtig fint. Jeg slukker den, når jeg selv går i seng, og lige putter ham igen. Min datter på tre år har en lidt mere yndig natlampe. Hun fik den i to års fødselsdagsgave og hun elsker den. Lampen hun har er en rigtig fin én fra Djeco, som kan købes her.

Hun får ikke lov til selv at røre for meget ved den, da hun er ligeså klodset som sin mor!! Det er allerede blevet et fast ritual, at den er tændt hver aften, når hun bliver puttet. Hvis jeg glemmer det, så kalder (råber) min datter på mig og får sat mig i sving!

Natlampen er rigtig smart på mange måder – den skifter farve og sneen bevæger sig inde i snekuglen. Der kan vælges to off-funktioner, enten at den selv slukker eller at man selv slukker for den. Vores natlampe har nu været i brug i tre perioder igennem 1½ år og vi har kun skiftet batterier en gang. Det er da bestemt også et plus.

Der findes selvfølgelig flere forskellige og der er også til drengene.

navnesnak-dk-djeconatlampe_bambi

Udgivet af: CK ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pssst.... Rabatkode til Lirumlarumleg.dk