Oktobers unikke navne...

Fed rabatkode til DIG!

angulus-damesko-rabatkode

Angulus støvler

Hvem elsker ikke rabatkoder, udsalg og hvad det nu ellers kaldes – jeg gør! Og se hvad jeg har fundet…, idag har Boozt tryllet en skøn rabatkode frem til os. Der vil være 20% på efterårsko og støvler. Det er både til mænd og kvinder.
(Tilbuddet gælder KUN i dag, søndag den 9. oktober 2016.!)

Du skal blot shoppe for over 999 kr. og bruge denne kode: SHOES20
– i mine øjne vil rabatten være ret let at opnå, da fodtøj jo sagtens kan koste en del.

Jeg har gjort det let for dig – tryk her for at komme til sko til kvinder eller her for at komme til sko til mændene.

Jeg er “kommet til” at klikke dem på billedet hjem. I år måtte være året, hvor jeg fik investeret i et par Angulus støvler til mig selv. Mine børn (og jeg) har haft rigtig gode oplevelser med deres Angulus fodtøj…, så nu var det vidst min tur.

Ha en smadder dejlig (shoppe) søndag.

 

Udgivet af: CK ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktobers unikke navne...