UGENS NAVN ER THEODOR

Interview med Sanne fra “Incredibaby”

danske-navne

Fortæl om dig selv og din blog.

Jeg hedder Sanne, er 26 år og blogger på www.incredibaby.dk. Jeg bor sammen med min forlovede, Mads og vores 2 sønner på hhv. 2 år og  4 måneder. Vi er bosat omkring Vejle, hvor vi i 2015 købte en villa. Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg indenfor indkøb i en større virksomhed.

Da du selv var barn, havde du da selv nogle fortrukne navne, som du drømte om at bruge til dine egne børn?

Som barn tror jeg ikke, at jeg nogensinde har tænkt på navne til mine børn. Jeg har aldrig drømt om mand og børn før jeg blev “voksen”. Men min mor har været dagplejer i al den tid jeg har levet, så jeg har hørt rigtig mange forskellige navne!

Hvad hedder dine sønner, og hvorfor har I valgt lige de navne?

Vores sønner hedder Elliot og Elton, og vi har faktisk haft forholdsvis nemt ved at vælge begge navne. Vi ville gerne have noget der var pænt til både babyer, børn, unge og voksne. Navne, som ikke var for brugt var også et ønske. Da vi døbte Elliot var navnet slet ikke nær så brugt som nu – men det er altså også et pænt navn 😉

Har navnene Elliot & Elton en speciel betydning for dig?

Elton er ikke noget jeg hører så meget endnu, men måske er det på vej frem – hvem ved? Vi ville gerne have noget, der passede til Elliot og som også startede med “E”. Om det ligner hinanden for meget er der vist delte meninger om, men vi er rigtig glade for begge navne! Og så synes jeg det lyder som et temmelig sejt brødrepar 😉 Navnene har ikke nogen speciel betydning for mig, udover den kæmpe betydning de har fordi de tilhører mine sønner 🙂

 

Tusind tak for interviewet Sanne. ❤️

Vi kan oplyse at der her i juli 2017 i Danmark findes 1.329 personer der er navngivet Elliot, og 95 der er navngivet Elton. 

 

Udgivet af: CB

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER THEODOR