En januar fyldt med sygdom!!!

Lidt sjov og ballade i børnehaven – forældrespas!

sjoveogspasiboernehaven-navnesnak-dk

Okay…, en forældre og jeg har de sidste dage haft en lille “krig” nede i min datters børnehave. Det går i alt sin enkelthed ud på at lave fis og ballade…, helst så meget som muligt. Det er jo selvfølgelig ved enten aflevering eller afhentning af børn, de små opfindsomme ting opstår.
Jeg har skrevet på hans meget beskidte bil – sådan rundt omkring af flere dage. Dagene efter hang jeg en serviet i ruden, så han kunne gøre det rent igen.
Jeg gad godt fyre den af med enten flødeskum eller barberskum. Men det vil måske trække for meget opmærksomhed!

Jeg tilstår…, han fører – stort. Jeg er kommet ud til mine sko bundet sammen om et stativ. Hvilket gjorde det jo tog sin tid at få dem løsrevet fra stativet igen. Da det så endelig var lykkedes mig og jeg kunne sno min fod ned i de stramme sko igen, så mødte jeg dette syn på min bil:
sjoveogspasiboernehaven-navnesnak-dk

Meget små uskyldige ting. Men det er godt nok sjovt og får store smil frem på mine læber, ihvertfald. Tænk hvor lidt der skal til at sprede lidt smil.

Mit næste træk skal være langt bedre end hidtil. Hvad pokker skal jeg finde på???

Mine sneakers er i øvrigt fra Adidas Stan Smith – jeg elsker dem. Du kan her finde lidt forskellige. Jeg syntes Adidas er lidt store i det – blot til info!

 

Udgivet af: CK 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En januar fyldt med sygdom!!!