Københavner nummer 600.000 - Erik!

Lise Rønne er igen gravid!

Navnesnak.dk-LiseRønneGravid

I slutningen af august offentliggjorde Lise Rønne, at hun er gravid med hendes tredje barn. Sammen med hendes kæreste Mikkel Lucas Overby har hun, Eva på fire år og Nelson på seks år.

Terminen er sat til februar måned. Vi venter spændt på at finde ud af, hvilket køn der gemmer sig i hendes mave. For det er da spændende, hvad den lille nye skal hedde. Hendes to børn har så fine gamle navne – så mon ikke der kommer et til i den kategori?!?

Den meget smukke Lise Rønne er 37 år gammel. Hendes skønne smil er så smittende og hun er så dygtig en journalist i mine øjne. Tidligere har hun været vært på X-Factor igennem fire år. Hun har været vært ved to Danske Melodi Grand Prix. Og for lige at toppe den, så var hun den kvindelige danske vært ved Eurovision Song Contest tilbage i 2014. For tiden kan hun nydes på DR1s Aftenshowet.

Denne nyhed er gået helt forbi vores næser. Vi ønsker selvfølgelig tillykke med graviditeten og den skønne “nyhed”, som jo desværre ikke er så ny længere.

Udgivet af: CK ♥

Billedet lånt af Billed Bladet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavner nummer 600.000 - Erik!