UGENS NAVN ER EMMA

Modtag en voucher hos H&M med god samvittighed

hmvoucherrecycle-navnesnak-dk

Jeg har for alvor været igang med at rydde op herhjemme. Alles tøj, sko, tæpper, puder, sengetøj, håndklæder…, you name it – det hele har været ude og fuldstændig gennemtjekket og vurderet. Det har jo betydet, at jeg dårligt har kunne se gulvet nogen steder! Jeg plejer at fylde det hele i sække og smide det i en container. Men denne gang har jeg sorteret lidt i det. Så sko og en masse tøj er endt i containeren. Mens resten har jeg været forbi H&M med.

På deres hjemmeside står der: “H&M Garment Collecting. Kom med dit brugte tøj, så giver vi det nyt liv”.
Dvs. noget af tøjet bliver genbrugt og noget andet bliver genanvendt. Samlet set, fortæller H&M at, 99% af alt indsamlede tøj bliver enten genbrugt eller genanvendt. Det er da en rimelig flot statistik.

For hver pose du afleverer modtager du to vouchers, som giver 15% på en vare. Normaltvis modtager man en voucher for en pose, men i denne uge får man så to vouchers. Det er da værd at tage med.
Hvis du ikke kendte til disse vouchers og har en oprydning/udrydning enten bag dig eller foran dig, så husk at du kan aflevere det hos H&M med god samvittighed.
Du kan her læse meget mere om det.

Til de nysgerrige afleverede jeg seks poser idag!! Det er sådan set ikke for at “score” en rabat på en vare (i mit tilfælde en del varer) men mere fordi jeg syntes, dette er en smadder god idé, meget gennemtænkt og jeg godt kan lide det, H&M står for.

 

Udgivet af: CK 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS NAVN ER EMMA