Kæmpe plakat til de større børn

Pakkekalender – adventsgaver???

navnesnak-dk-adventsgaver-pakkekalender-jul

Ja, jeg burde jo efterhånden være kommet frem til en beslutning, om mine børn skal have en pakkekalender eller adventsgaver. Men jeg kommer hele tiden i tvivl. Jeg kan sagtens komme frem til 10 skønne gaver. Men kan jeg nu også komme frem til 24 gaver x 2 (har jo to børn)?! Jeg vil bare så gerne undgå, at det ikke ender med at de sidste gaver bliver sådan nogle “øv” gaver. Så næsten hellere lade vær – i mine øjne. Mine børn gider de små ting i lige nøjagtig syv minutter og så er interessen forsvundet. Det er jo ikke rigtig meningen.

Konklusionen må være adventgaver – det er hermed besluttet. Planen må være at bruge lidt flere penge på få gaver. Og så ved jeg, at det er gode gaver som ihvertfald er spændende i otte minutter. Jeg har egentlig ikke så svært ved at finde på til min søn på seks år. Det er mere min datter på tre år, der er det straks lidt sværere. Ingen af dem mangler noget. Men min datter er en rigtig legepige, og bruger meget tid på hendes værelse. Som i forvejen har rigeligt med legetøj. Så hvad pokker skal jeg finde på til hende?!
Senere på ugen skal jeg nok dele den første adventsgave med jer.

Har I nogen gode forslag?
Og hvad gør I selv hjemme hos jer?

 

Udgivet af: CK ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe plakat til de større børn